Aankopen

Verhuiswens? Met ons als aankoopmakelaar sta je sterker!

Lees meer

Wil je de waarde van jouw woning goed laten bepalen? Bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen, jouw hypotheek gaat oversluiten of een nieuwe woning hebt aangekocht. Een taxatie van jouw woning geeft je daarop antwoord. De taxateurs van van Lamper en Van Vliet Woningmakelaars zijn zeer actief en ingewijd in de regio waardoor je kunt vertrouwen op een juiste taxatie.

Onze aankoopmakelaars weten als allereerste welke woningen er op de markt komen. Dit houdt jouw aankoopmakelaar scherp voor jou in de gaten zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan jouw woonwensen. Daarnaast kennen onze aankoopmakelaars de regio als geen ander. Wij zorgen ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen.

Bekijk onze recent aangekochte woningen

Het juiste huis voor de juiste prijs

Overbieden is geen uitzondering meer. Wij laten ons niet gek maken. Onze aankoopmakelaars hebben als doel om jouw woning aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden. We zijn er helemaal voor jou en behartigen alleen jouw belangen.

We betaalden minder voor onze nieuwe woning dan we verwacht hadden; dit door de deskundigheid van onze aankoopmakelaar.

Alle kennis in huis

Onze makelaars geven je een eerlijk en realistisch advies. Wij bieden je alles wat je van een deskundige makelaar mag verwachten. Interessant om te weten is dat we gemakkelijk één van onze eigen specialisten kunnen inschakelen denk aan een nieuwbouwmakelaar, taxateur etc.

Wat kost het?

Wij werken met een duidelijk stappenplan zodat je precies weet wat je te wachten staat. Het stappenplan in het kort.

Maak nu een afspraak!

Mogen wij je persoonlijk begeleiden bij de aankoop van je nieuwe (t)huis? Schakel één van onze vakkundige makelaars in.