Makelaar Dordrecht

Wil je graag een woning of appartement kopen in Dordrecht? Of, zoek je een makelaar in Dordrecht om jouw woning te verkopen? Lamper & Van Vliet Woningmakelaars kan je hier heel goed bij helpen. Met ruime ervaring en kennis als makelaar in de omgeving van Dordrecht ben je verzekerd van goed advies. 

Makelaar Dordrecht

Makelaar Dordrecht, wij verkopen jouw woning

Als er een makelaar is in Dordrecht die je woning goed kan verkopen, is het Lamper & van Vliet Woningmakelaars. Wij zijn een gedreven makelaarskantoor die je graag helpt met het verkopen van je woning. Vanaf de eerste stappen zijn wij betrokken met het gehele proces. We kijken samen met jou naar de wensen bij de verkoop van jouw woning in Dordrecht. 

Als je kiest voor Lamper & van Vliet Woningmakelaars ben je in goede handen. Wij zijn een ervaren makelaar en adviseur in de omgeving van Dordrecht en klanten weten wat zij kunnen verwachten van ons. Klanten waarderen onze inhoudelijke kennis, deskundigheid en behulpzaamheid. 

Makelaar Dordrecht, mogen wij jouw woning aankopen?

Door onze jarenlange ervaring in de makelaarsbranche kennen wij de woningmarkt in Dordrecht als geen ander. Van appartementen tot villa's, van eengezinswoningen tot landhuizen. Lamper & Van Vliet woningmakelaars staat voor je klaar als je een woning wil kopen in Dordrecht. 

Wij zijn een eerlijke makelaar in de omgeving van Dordrecht die erg betrokken is als (aankoop)-makelaar. Het kopen van een woning is tegenwoordig niet makkelijk en daar zijn wij ons zeker van bewust. Er is veel vraag, maar weinig aanbod. Als aankoopmakelaar in Dordrecht zien wij dit ook en proberen we je hier zo veel mogelijk bij te helpen. Bekijk ons stappenplan

Op zoek naar een makelaar in Dordrecht voor een taxatie?

Als je een hypotheek gaat afsluiten of gaat verhogen dan moet je jouw woning laten taxeren door een taxateur. Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is gevestigd in de omgeving van Dordrecht en kan je hier deskundig bij helpen. Onze makelaars zijn geregistreerde taxateurs en stellen een uitgebreid rapport op volgens het NRVT, waarbij wij een reeële schatting maken van je woning.

Kennismaken met de taxatieservice van Lamper & Van Vliet Woningmakelaars in Dordrecht? Je kunt ons bereiken op 088 618 000. Wil je meer weten over het taxeren van je woning in Dordrecht door een erkende makelaar? Lees verder op onze pagina taxaties

Lamper & Van Vliet Makelaars, dé ervaren makelaar in Dordrecht

Door de jarenlange ervaring met het verkopen en aankopen van woningen in Dordrecht ben je bij Lamper & Van Vliet Woningmakelaars verzekerd van de juiste hulp. Wij weten als geen ander wat de beste voorwaarden zijn voor het kopen, aankopen of verkopen van jouw woning. 

Op zoek naar een makelaar in Dordrecht?

Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact op met Lamper & Van Vliet Woningmakelaars. Bel 088 618 00 00 of mail naar info@lvmakelaars.nl. Wij bieden alles wat je van een ervaren makelaar en adviseur mag verwachten. En bovenal: wij hebben passie voor ons vak.