Makelaar Ridderkerk

Wil je graag een woning of appartement kopen in Ridderkerk? Of, zoek je een makelaar in Ridderkerk om je woning te verkopen? Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is een gevestigde makelaar in Ridderkerk. Wist je dat ons makelaarskantoor al bestaat sinds de jaren '60 van de vorige eeuw? Wij mogen dus met recht zeggen dat we alle kennis en ervaring in huis hebben als makelaar in Ridderkerk. Meer weten over ons? Lees meer over ons DNA.

Makelaar Ridderkerk

Makelaar Ridderkerk, wij verkopen jouw woning

Wij verkopen jouw woning voor de maximale verkoopprijs en de beste voorwaarden. De makelaars van ons makelaarskantoor in Ridderkerk helpen je graag bij het zetten van de eerste stappen, tot en met het afronden van de verkoop. Zullen we samen kijken naar de wensen bij de verkoop van jouw woning?

Kies voor Lamper & van Vliet Woningmakelaars. Wij zijn een gedreven makelaarskantoor, deskundig, ervaren en betrouwbaar. Wij weten als geen ander waar we op moeten letten en bieden je alles wat je van een ervaren makelaar en adviseur in Ridderkerk mag verwachten. Wij scoren gemiddeld een 9,3 op Funda.nl. Klanten waarderen onze inhoudelijke kennis, deskundigheid en behulpzaamheid. 

Lamper & Van Vliet Woningmakelaars heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Ridderkerk. Van appartementen tot villa's, van eengezinswoningen tot landhuizen. Neem je Lamper & Van Vliet woningmakelaars in de arm bij de verkoop van jouw woning in Ridderkerk, dan is succes gegarandeerd! Wij zijn de makelaar in Ridderkerk die jouw belang vooropstelt bij het verkopen van uw woning.

Makelaar Ridderkerk, mogen wij jouw woning aankopen?

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de woningmarkt in Ridderkerk op ons duimpje! Wij staan u dan ook graag met raad en daad terzijde bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Het kopen van een nieuwe woning is er niet eenvoudiger op geworden. Veel vraag, weinig aanbod. Als aankoopmakelaar in Ridderkerk zien wij dat dit de norm aan het worden is.

Wanneer betaal je een eerlijke prijs voor een nieuwe woning? Kies voor een betrokken (aankoop)makelaar in Ridderkerk. Van bezichtiging tot juridisch advies: voor ons is niets teveel! Een nieuwe woning aankopen in Ridderkerk? Neem Lamper & Van Vliet makelaars mee als aankoopmakelaar! Meer weten over het aankopen van een woning? Bekijk ons stappenplan.Bekijk ons stappenplan

Op zoek naar een makelaar in Ridderkerk voor een taxatie?

Ga je een hypotheek afsluiten of verhogen? Of wil je de waarde van jouw woning laten bepalen? Dan moet je jouw woning door een taxateur laten taxeren. Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is dé specialist in Ridderkerk op het gebied van taxaties. Onze makelaars zijn geregistreerde taxateurs en stellen een uitgebreid rapport op volgens het NRVT, waarbij wij een reeële schatting maken van jouw woning. 

Kennismaken met de taxatieservice van Lamper & Van Vliet Woningmakelaars Ridderkerk? Bel 088 618 0000 of kom eens langs aan de Koninginneweg 47. Wil je meer weten over het taxeren van je woning in Ridderkerk door een erkende makelaar? Lees verder op onze pagina taxaties

Lamper & Van Vliet Makelaars, dé ervaren makelaar in Ridderkerk

Verkoop, aankoop, nieuwbouw, verhuur en taxaties, zolang het om woningen gaat ben je bij Lamper & Van Vliet Woningmakelaars in Ridderkerk aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij in Ridderkerk, weten wij als geen ander wat de beste voorwaarden zijn voor het kopen, aankopen of verkopen van jouw woning.

De basis van onze verkoopresultaten is een reëel advies over je woning. De juiste vraagprijs, slimme promotie, deskundige inzet van onze makelaars en een goede presentatie leveren het beste verkoopresultaat! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je meer informatie te geven over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Op zoek naar een makelaar in Ridderkerk?

Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact op met Lamper & Van Vliet Woningmakelaars. Bel 088 618 00 00 of mail naar info@lvmakelaars.nl. Wij bieden alles wat je van een ervaren makelaar en adviseur mag verwachten. En bovenal: wij hebben passie voor ons vak.